SOFbygge och Ölstopet

Idag har några dunkar varit och provat soon-to-be-lila arbetskläder inför året 09/10. Ingen större lycka för The Oldie som var aningen för liten för det storlekarna som fanns kvar. Annars köpte sig två andra dunkar en skinande vit skrud för feståret.
Dagen har även bjudit på minst sagt sega basgrupper för många och en konstig känsla att vara tillbaka i skolan. Den konstiga känslan försökte Oldie stryka över med en kär gammal vän "The scone".

På kvällen var de olika Dunkarna på skilda håll och Oldie kan bara tala för sig själv när hon säger att hon hoppas att morgondagen för UK bjuder på bättre väder än denna kväll.
Nu ikväll har hon byggt på området för SOF där en enda och samma låt spelas om och om igen. Där har det i alla fall blivit massa skumgummi-sågande, papier-maché och skulpterande i hönsnät.
Förhoppningsvis ser kortegevagnen någorlunda bra ut i slutet av nästa vecka.
På Valla där byggnadsområdet är var det ikväll också Ölstopet. Där tittade de in en sväng men var duktiga studenter och köpte ingen öl men en hamburgare.

Kanske kommer alla Dunkarna stöta på varandra i folkhavet av 2500pers imorgon, förhoppningsvis då tre av dem festar utan Lillan.

Om inte annat så Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0