Skilda för sommaren

Nu har alla dunakrna åkt hem till sina barndomshem igen, och alla saknar de varandra något fruktansvärt, i alla fall saknar västdunken sina andra dunkar nått otroligt och hoppas alla mår bra och har det bra på jobben. Västdunken skickar även en mycket avundsjuk tanke till göteborgaren som för tillfället spenderar semester nere på korfu med sin teknolog.

Sol och tentaplugg

En dag förra veckan låg alla fyra dunkar ute på gräset i solen för att tentaplugga och koppla av. Västdunken som lätt blir röd av för mycket sol låg en aning för länge i solen och hade en fin bränna när hon kom in på eftermiddagen.
Hon vägrade ta av sina shorts under tiden hon satt ute o läste så när hon kom in i lägenheten och tog av sig till bikini kunde man inte annat se än att hon fortfarande hade ett par vita shorts på sig. Även kritvita streck fanns kvar för att exakt visa var bikinitoppen suttit.


Hade detta varit en blogg där pose-bilder lades upp hade man kunnat se fina fotobevis på detta. Men för att undvika läsarstorm skippar vi detta denna gång.


Dagens citat.

En lördag under våren sprang massa skålar runt i skogen i Linköping, detta var en dag för skifte då vädret var lite opålitligt. Efter att fått en hel del vätskepåfyllning under dagen genom lite udda lekar går två av dunkarna in till skogen för att lätta på trycket.

Eftersom himlen runt om dem är ganska blå tänker västgöten inte så mycket på vad som kommer ner från himlen.
Förundrandes över att hon får små blöta dustar på sig säger hon högt:

- "Vad konstigt, det blåser vatten, var kan det komma ifrån?"

Tanten blir lite fundersam och undrar hur många gånger västgöten fyllt på sitt glas och säger tillbaka:

- " Eller så regnar det, som vanligt kommer det uppifrån himlen"

Västgöten tittar upp mot himlen och inser att så är nog fallet även om himlen var ovanligt blå för att regn skulle falla ner från skyn.

RSS 2.0