Personlighetstörningar

Idag har Dunkarna lärt sig vad en personlighetsstörning är som ett exempel gavs en liten anekdot om en flicka som blivit missunnad och misshandlad av sina föräldrar. Den enda egentliga tryggheten hon hade i livet var hennes lilla gula kanariefågel. En dag efter skolan kom hon hem och klappade i vanlig ordning sin lilla gula kanariefågel. Helt plötsligt slöt sig flickans hand om den lilla gula varelsen som då omedelbart avled och var tvungen att gå över till andra sidan. Flickan hade förlorat sin enda trygghet och vän. För detta hade hon bara sig själv att skylla.

Denna anekdot ledde Dunkarnas tankar genast in på den lilla hamstern som enligt historien begick suicid genom att kasta sig ut från hamsterägarinnans säng.

Det är inte hamstern på bilden som skrivit berättelsen.

På kvällen skulle den äldre dunken gå och röra sina armar och ben till lite musik utvald av en ledare som är frisk och svettig. Dagen till ära hade hon tänkt sig att prova på ett intensivt pass, ett sådant som hon inte vågat sig på innan då hon inte riktigt visste om hon skulle klara av det. När hon väl gått över gatan och in till den stora salen blir hon slagen av tanken att det var ovanligt mycket killar på passet och mer killar kom det. Jo för tror ni inte, att just idag, då hon tagit sig vatten över huvudet vad gäller träning så kommer det ett helt fotbollslag med killar i 20-25års åldern in och ska hänga med för att svänga sina pumpade gastrocnemius. Visst fick flickan sig väldigt vacker utsikt under hela passet, då det fanns en hel del fint tränade muskler, och det var nog bra för det peppade till bra träning och en uthållighet som var bättre än vanligt.
Nu är hon mer död än levande och hoppas på träningsvärken imorgon inte kräver att hon behöver dra fram rullstolen redan innan sin 23årsdag.

Dagens uttryck med anledning av att naturen ej kan bestämma huruvida det är vinter eller vår; Schizoväder

Kommentarer
Postat av: Militären

hahahahahaha, jag döööööör! Bästa inlägget hitills!

2009-03-03 @ 23:31:13
Postat av: Bergatrollet

hahahaha så kul:)

2009-03-04 @ 09:03:26
Postat av: Ann Onym

Haha! Men vilket sammanträffande! Jag känner en som klämde ihjäl sin hamster med sina bara händer och sen skyllde på att den ramlat ner från sängen. Värsta psycho!!!

2009-03-04 @ 22:44:55
Postat av: Babbi - [Design & Foto]

Hejsan! Välkommen in till min sida om du är intresserad av en ny bloggdesign :-) Må gott!

2009-03-04 @ 22:46:29
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: Anna L C F

Ann Onym: Jag tror vi måste känna samma människa för jag känner en som bara skulle krama sin hamster lite men blev lite för kärleksfull och helt plöstligt poppade ögonen ut ur huvudet som små pepparkorn.

2009-03-05 @ 10:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0