Festerifest

På fredagen var dunkarna på tre skilda håll, De två Bergen jobbade i underjorden igen och hade en mycket trevligt utekväll efter att misslyckats med att hålla löftet om bara en öl under arbetspasset.

Skorpan och Snapsen var däremot laddade för fest från första början. De två var bjudna på förfest på olika håll av olika festerier men skulle sammanstråla på samma 80tals-fest ute i skogen.
Snapsen lekte med sina byttor, de åt pizza, drack fint årgångsvin från -09 och umgicks sedan med psykon och D-gruppare. Det var många som var fint klädda och hade letat kläder i föräldrarnas garderober från tiden av deras egen födelse.

Skorpdunken åkte ut i skogen redan vid 18tiden för att leka diverse lekar i leran och käka mat tillsammans med pudelrockare och brudar i body's.
Snaps och Skorpa träffas senare under kvällen men Snaps var inte jätteglad på Skorpan av olika anledningar utan puttar ner henne på golvet. Väl nere på golvet skriker hon att Snaps förstört hennes handled men hoppar snabbt upp igen, tänder en cigg och dansar vidare med ökänd jeansdude.

Vid midnatt när klockan slår tolv öppnar portarna för våffelbak och båda två Dunkar smäller i sig våfflor som om de inte sett mat på flera år. Med två plasttallrikar i handen försöker Snapsen äta sina två våfflor men Skorpan som redan glufsat i sig sin egen försöker snylta och då kletar Snaps grädde i hela hennes hår.  Detta blev inte så omtyckt men Snapsen tyckte att Skorpan var värd även detta.

Skorpan blir trött ganska fort och vill åka hem, Snaps vill inte hem just då utan stannar kvar och inser att man kan få ut väldigt mycket mer våfflor om man bara är gullig och snäll mot festerister. Vid tvåtiden cyklar hon sedan hem i mörkret utan lysen med sällskap av två lärare där den ena av dem får en godnattpuss eller två.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0