Max tattoo+ Flamman x 2

Efter torsdagens bravader på Platå var dunkarna lite trötta, en Dunk tog sig till HUB för att noggrant studera lite av dess enorma utbud med krångliga böcker, de andra dunkarna slappade istället. Alla dunkar sammanstrålade därefter på stan  - för att därifrån promenera ända bort till Tannefors. Dunkarna tyckte de hade planerat väl med tid för att komma först i Max tatto:s dropinkö, så var dock inte fallet. En tid bokades in senare på eftermiddagen, men att hänga i tatueringsstudion var inte det de ville, eller okej en dunk hade gärna stannat lite till för att "spana". Dunkarna tog sig en mellanfika med semlor och biskvier, samtidigt som de spelade sällskapsspel med en överlägsen och mycket nöjd Dator 1. Senare på eftermiddagen bar det av tillbaka till tatueringsstudion, nu hade en dunk börjat bli lite nervös och fått magknip, den andra, mer erfarna dunken påstod sig vara helt lungt. Efter en kortare session under nålen hade dunkens tröja fina avtryck efter handen som kramat den. Den andra dunken blev därefter också gaddad för livet, all cred till Max som är en grym tatuerare! En Dunk tyckte detta med tatuering var väldigt spännande, likt den japanska turist som hon innerst inne egentligen är fotade hon flitigt hela processen.


Hämtat från turistens album :)


Därefter började två dunkar få lite brådis, de hade nämligen den stora äran att laga mat till alla hungriga flammankillar som skulle ha sittning. När de kom ner i flammans mäktiga inre möttes de av inte en, inte två, utan elva kamoflageklädda tjejer som tränade på att marschera och sjunga. De såg sen under kvällen till att, med hjälp ridspön, killarna dricksade ordentligt. Det blev ett par omgångar mera hud för serveringspersonalen, vilket dunkarna inte såg så mycket av eftersom de slet som djur i köket. Belöningen blev gratisöl och mycket beröm från alla flamers. En Dunk fick även rycka in som sjukvårdare och plåstra om en blåslagen militärtjej.  När dunkarna sen fick överge köket träffade de B2, Mockamintbrukaren och hennes favoritgranne. En Dunk sprang runt och letade efter den andra Dunken som var på mellanfest uppe i en korridor. Den kvarlämnade Dunken frågade till och med favoritvakten var hennes följeslagare hade tagit vägen. Fick då höra att hon var utanför, men på grund av att Dunken hade alkoholhaltig dryck i sin hand kunde hon inte återförenas med sin söta vän. Dunken på mellanfesten blev så trött att hon gick och hämtade cykeln. Den Dunken som var kvar såg flitigt till att sprida budskapet om denna eminenta blogg, tur att gästerna frivilgt ställde upp med hud att skriva på.

Lördagen borde vart en tid för återhämtning och chill vilket Bergatrollet spenderade lite bakis i en kyrka på ett dop. Thai var lite trött och sov halva dagen men väcktes dock av Tanten och Lilla Västgöten som kom på snabbvisit för att hämta sina kläder som av en konstig anledning inte satt på så mycket under bastukvällen två dagar tidigare. Thai cyklade till flamman för att träffa de andra tjejerna på Flamman för en förfest i bastun. Där fick hon reda på att flammanpersonalen hade haft ett sexparty några timmar tidigare och att pengarna spenderades flitigt på diverse produkter. En snäll flammantjej ordnade förfest på sitt rum, bjöd även på drinkar som var betydligt godare än de såg ut att vara. Alla svidade om till cowboykläder och begav sig sedan ner i Flammans heta inre. Killarna klädde ut sig till tennsispelare och visade mer och mer hud under kvällen; det bjöds på inoljade kroppar, tävlingar om vem som är bäst på att gå ner, suga och svälja, handklovar, knäckebrödsdans, tubsockor på valda kroppsdelar samt mycket rumpor. Tjejerna var mycket nöjda med vad killarna hade att bjuda på. Ena Dunken fick en drinkbiljett för hennes tappra försök till att vinna tävlingen "vem som är bäst på att gå ner". När Flamman öppnade för vanligt folk kom en liten skara människor ner, dock var personalen överlägsen på dansgolvet. Efter en del häng i p-rummet, drinkar, rumpskakning och tappande av vattenglas kände sig Dunkarna rätt nöjda. Grodan vinglade hem på egen hand, den andra Dunken hämtade cykeln än en gång.

Vad Tanten och Västgöten har haft för sig, nu när två Dunkar lekt på egen hand, har vi ingen aning om men helt klart är att nu behöver Dunkarna vila sig ganska ordentligt efter en kanonhelg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hörde lösa rykten att det skulle finnas mer bilder, får man se?

2009-03-08 @ 23:11:23
Postat av: Thailändaren

Bilder finns hos Fisken, men kommer inte publiceras för allmänheten, endast för "privat bruk". Flammandunkarna vill ha flammankillarnas hudbilder för sig själv:)

2009-03-08 @ 23:16:17
Postat av: fisken

Kan tänka mig ha en privat visning för utvalda dunkar. även vissa filmer förekommer. mycket hud, ej för känsliga tittare...

2009-03-09 @ 09:58:44
Postat av: Ett mongo som bloggar.

Jag vill också tatuera mig!

2009-03-09 @ 10:34:10
URL: http://natalienilssons.blogg.se/
Postat av: Lina

hejhej följ gärna min blogg! kram Lina

2009-03-09 @ 12:12:54
URL: http://sommarslyna.blogg.se/
Postat av: magdansös

Jag är inte känslig! MERA HUD!

2009-03-09 @ 15:36:08
Postat av: Pelle

Hej! Men jag hörde att det var fler som tatuerade sig, fanns det inga mer bilder där? Har hört att den blev jättesnygg...

2009-03-09 @ 15:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0