Lördagens bestyr och festligheter

Under förmiddagen på Lördagen åkte två dunkar med vän och kollade in kläder, möbler och inredning på ett köpcentrum vid namn Ikano. K:t var duktig och missade bussen, både hemifrån och från Resecentrum. Men likt scouter som dunkarna så gärna velat vara är de alltid redo och löser situationen genom att ta bussen till närmaste ghetto och går sista biten till köpcentrumet.
K:t drar hem lite tidigare för att leka en stund med en annan dunk i närmaste stora sal, de är där någon timme och ruschar sedan hem för att K:t ska ut på festligheter. K:t drar på festligheterna och får sig en rejäl utekväll där det nya sällskapet droppar av en efter en genom att spy ner hallar och somna på mattor. Det spelas spel, leks lekar och väl ute med gratis inträde dansas det natten lång med en militär från Värmland. Kvällen blir längre än vanligt och avslutas med en oskyldig flirt med en charmig pizzaman, en kebabrulle med militären och taxi för 87kronor till en varm säng.

Även Lillan går ut på festligheter under Lördagskvällen, vännen från väst är fortfarande med. De möter dock inte upp K:t utan går till eldets låga, dansar i den berömda källarlokalen och skriker ut på Västanågatan att hon har efterfest. Lillan fyller en liten taxi med folk och tar sig hemåt. Dessa människor visar sig vara puckon och väcker upp Lillan på morgonen med högsta volym på datorn. Runt sju slutar efterfesten och puckona drar hemåt. Ett par timmar senare än sju tar sig K:t en morgonpromenad. Om K:t skulle haft en cykel hade hon hämtat den men promenaden slutar istället på universitetets bibliotek där hon tillsammans med vän från klassen skriver klart ett arbete som har deadline på måndagen.

Lillan och K:t saknade varandra under festlighetena och spenderade därför hela söndagen i Lillans lägenhet. Det äts mycket gott, precis som det ska göras dagen efter man svängt sina lurviga. De andra dunkarna saknade också varandra och spenderade lite tid tillsammans på annat håll. De kommer sedan på att alla dunkarna faktiskt telefonerar gratis till varandra och slår därför numret till K:t så hela havet av dunkar kan prata av sig om helgens händelser.

Det är idag måndag och Lillan sover gott i K:ts knä, det var menat att skriva blogginlägg och äta kladdkaka. Men man kan inte alltid hålla en liten bebis vaken så då får man låna ut ett knä eller två. Lillan ska snart väckas och bäddas ner i sängen för just inatt ska två dunkar sova tillsammans i en stor säng.

Vi hoppas att vår minsting till dunk och alla andra T2or klarat dagens deadline med rapport och kan sova lika skönt inatt som Lillan redan gör.

Kommentarer
Postat av: Militären

är sotis på snapsens nya tröja men ska se till att skaffa en egen till nästa år:)

2009-03-03 @ 14:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0