Guldfeber!

Även på lördagen var det återigen dags för fest för Dunkarna, nu hade tiden vandrat  ännu mer bakåt och stannat på 70talet. På Kårallen ordnades det Goldfever-fest i sann discoanda.
Allt började hemma i Bergahyddan tillsammans med en kär Göteborgsvän och en vilsen läkare i gröna byxor. Alla var fint ekiperade i grå overall från Göteborgs-mor, långklänning från Nypan-mor, hippiekläder från den kända second-hand affären och egendraperad guldlamé-klänning. Detta förmys i Bergahyddan var bara en försmak på kvällens tillställning.




Vackrare nu än då det begav sig på 70-talet (?)

Dunkarna drog sedan med sina vänner till klasskompisen M som hade fest för alla som ville komma. Bergatrollets vän från väst hade ingen cykel utan blev skjutsad av Trollet herself men uppe på sjukhuskullen kastar Tant ett öga på vägen och ser en guldsilvrig minicykel. Hon gastar och ropar ut; att nu du söta Bergatroll nu slipper du skjutsa den lilla Göteborgaren för här har vi en perfekt cykel. Kanske två pumpade däck för lite och några storlekar för liten, men vad gör det om hundra år.  Göteborgaren är inte den som är den utan hoppar glatt upp och börjar rulla (läs: trampa) ner för     backen. Senare kan inte Tant med att den kära gästen ska få cykla så obekvämt och erbjuder sig att minicykla resten av vägen.



Minicykeln som satte extra guldkant på kvällen                         

Förfesten var mycket trevlig med kanske för mycket sång men å andra sidan var B1, B2, Moccamint och Talfelet där och de förhöjde stämningen som alltid. Dessa hade stuckit varandra med nål under dagen men hade också varit ute och shoppat hippie-klänningar som det hade en återlämningsplan för.

När tiden började närma sig Guldfeber hoppade alla 70talare ut på cyklarna för att bege sig mot Valla. Återigen tar Tant på sig ansvaret för den förgyllda minicykeln och trampar på med sina gamla men korta ben. I märkesbacken kommer en yngre man som vill sparka på Tants cykel men Tant är redo som vanligt och sätter ner sina ben och börjar springa istället. På detta sätt lurar man bort dumma teknologer som inte har mycket i skallen.

Hur Goldfever var råder det delade meningar om; Bergadunkarna hade riktigt skoj och festade hela natten medan de två soon-to-be-Berga-dunkarna  var en aning trötta och drog mot staden vid cirka 00:21.
Tant bjöd Ekoxen på många skratt när hon plockade upp sin minicykel på styret på Blå-faran och skrek ut "Cykel på köpet" i ren Dogge-anda. Ekoxen fortsatte sin skrattkavalkad när Tant i 70talsklänning stod i kön på Burger King och beställde mat till dem båda. På vägen hem från BK insåg de att 70talsklänning och guldig minicykel på styret inte bara är cykel på köpet utan även muck på köpet då unga flickor i 16årsåldern springer efter och skriker att Dunkarna ska knulla dem. Detta ville Dunkarna inte utan tyckte det verkade mer lockande att åka hem och sova.

Lilla Minstingen hade varit duktig på Kårallen och passade på att fylla på sitt förråd med gummihattar, hon kom hem med inte mer än åtta stycken leksaksskydd. Detta tycker vi är duktigt då hon ibland måste rädda vårt kära Bergatroll när denna glömmer bort tid och rum.

Kommentarer
Postat av: Kurt-Göran

Fan är det så ni ser ut! Riktigt heta, jag har längtat efter helkroppsbilder på Er. Nu kommer jag definitivt följa bloggen dagligen. Skönt att sätta ansikte på det knasiga filurerna kallade Dunkar.

2009-03-25 @ 16:33:18
Postat av: Lisa

oj,ni verkar verkligen ha riktigt skoj på era fester, kan man söka till dunkarna lr? Intagningskrav? Kramar Lisa

2009-03-26 @ 15:34:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0