Fredag den 13:e

På fredagen var Dunkarna på sittning nere i underjorden, kvällen var fylld av otur men var lyckosam ändå. Det fanns vissa som fått en gipsad radiusfraktur, andra hade vurpat på cykeln och kärleksparet  i underkläder hade tappat bort nycklarna till handbojjorna. Förfesten var i kollektivet över elden och stämningen var på topp även om alla såg ut lite som hej-kom-o-hjälp-mig.
Flens hade inte lyssnat på sin mor så blixten slog ned och lämnade honom sotig, håret på ända och en skjorta som inte längre var hel. Ändå hyllade han sin mamma i ett tal för alla syrror. Dunkarna är även mycket stolta över Snapsen som lät sin vackra stämma strömma genom hela underjorden.



Ibland kan det gå så illa att man tvingas bära gips,
vilket dock ej bör klippas upp med en för hög promillehalt i blodet...


Det var god mat och gott sällskap även om hälften var sönderslagna och resterande gravida. Även en förvirrad stackare från psyket hade hittat till eldhärden för att sjunga, äta och umgås. När sittningen var över flydde alla glada otursamma människor upp ur hålan till marknivå för att mellanfesta i Fylleryd. Dunkarna var överallt och ingenstans och helt plötsligt kommer brandmän och hälsar på. Med tanke på den höga musiken hade brandlarmet gått två gånger utan att någon hade hört det. Men Dunkarna blir inte mindre glada för det. För män i uniform är alltid trevligt, detta talade även Fisken om för en av brandmännen och försöker i vanlig ordning leka matchmaker åt Snapsen.
Halvt ombytta sticker sällskapet ner i underjorden igen och dansar vidare med handbojjor och cykelhjälm. Cykelhjälmen satt på Fiskens huvud hela kvällen fram till halv tre när den sedan åkte av och dumt nog bars den inte under cykelfärden hem vilket kanske hade varit bra. Cykelhjälm och handbojjor verkar vara ett bra raggningsknep om man vill ha utbytesstudenter, för dessa utländska män var väldigt intresserade av de två dunkarna som skakade rumpa på scenen i underjorden.

Kommentarer
Postat av: Fisken

Jag är en grym matchmaker, lite pinsam ibland, men oftast med ett gott resultat:)

2009-03-15 @ 14:02:09
Postat av: Täbbt i näban

Jag har hört från hemlig källa att radiusfraktur tänkt ut innan kvällen att denne inte skulle försöka klippa upp gipset själv på fyllan. Det gjorde hon inte heller men lät istället än okänt förfriskad kock sköta det jobbet med konsekvens att en liten bit hud försvann på köpet:)

2009-03-15 @ 14:24:09
Postat av: Pelle

Jag älskar det faktum att det är så sjukt varierade människor som kommenterar denna blogg:)

2009-03-15 @ 15:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0