en ny vecka

Alla dunkar är nu åter samlade i Linköping och laddade för en ny vecka med plugg och fest:) På torsdag väntar en av de legendariska bastukvällarna som brukar innehålla nåra dunkar fulla av vin och mycket hud. Av erfarenhet har nu dunkarna lärt sig att inte äta köttbullar i poolen, inte dricka en hel dunk själv, inte ta med kall,god öl in i bastun, ha säkerhetslås på bikinin och ALLTID vara beredd på att ställa upp för en behövande vän i duschen...

De flesta av dunkarna har nu lämnat in den utförliga skrivelsen om mikrober och deras fritidsintresse, förutom en dunk som har lite dålig självdisciplin. Den dunken ägnade sin tid istället åt "att hämta cykeln".

Snön öser ner i ofantliga mängder - kanske kan vi se till att ordna en ny pulkaåkning..
Två av dunkarna väntar spänt på en uppdatering från helgen då det ryktas om att snapsen och hon med svampmackan var ute och svängde sina lurviga.

Den rödhåriges bättre hälft var mäkta stolt då hon utan problem lyckades ta ett perfekt venprov på svampmackan, det firade hon med semla tillsammans med lilldunken.

Vi avslutar detta inlägg med att konstatera att ryktet om denna eminenta blogg har nått fler läsare än vi kunnat förvänta oss, nu är det inte långt tills vi kan starta egen klädkollektion, börsnotera oss och dra in stora reklampengar - vilket känns betryggande nu i dessa dystra lågkonjukturdagar:)


 - Rött sidenband   - Vakutainer med kanyl   - Rör
Venprov med hemmagjord stas i rött siden


 - ät inte snö som blivit gul

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja snart slår ni blondin-Bella med hästlängder;)

2009-03-02 @ 20:02:06
URL: http://te55.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0