Bubbelbad, vin och utgång

Torsdagens eftermiddag spenderades ute i det lilla huset på prärien. Därinne hade sju fina flickor en mysig kväll med bubbebad, bastu, vin, chips och vindruvor. Vår kära lilla Minsting hade varit duktig och bokat lite tid för skvaller och skratt i lättklädd anda. De sju badflickorna, varav fyra var dunkar, pratade lite allvar och ännu mer sex precis som det brukar kunna bli när Dunkarna blivit en aning dragna och yra i skallen av alla bubblor. Det var bara dunkarna som drack vin men vi hoppas att de andra flickorna hade det trevligt ändå.




Bubblandes flickor i baljan


Färdigbadade och bastade tar sig dunkarna upp till våning fem och gör sig iordning efter badet  eftersom de under badet insett att de vill ta sig ut på Linköpings hetaste torsdagsställe Platå för att vicka lite på sina babymjuka rumpor och spana in lite folk. Uppe i lägenheten värmer de upp några hamburgare, Bergatrollet  visar upp fotobevis på badet inför lägenhetsägaren men ringer också fyllesamtal till sitt jobb. Lägenhetsägaren får också en Västgöte halvt upp i knät och två dunkar brottandes i hans garderob. 
Bara tre dunkar orkade sig ut och när de kommer till krogen på Ågatan träffar de på en massa sjukgymnaster, sjuksyrror och annat löst HU-folk. De dansar hela natten lång men Minstingen sticker hem ganska tidigt eftersom hon är så förutseende inför morgondagen då hon skulle till skolan för att plugga. Västgöten och Limpan dansar lite till och blir erbjuden efterfest, detta är västgöten inte på humör för så hon tvingar Limpan att gå hem och bryr sig inte så mycket om vad Limpan säger.
På vägen hem förklarar Västgöten att hon inte vill ligga på någon soffa och höra suspekta ljud från någon annan del av lägenheten. Ändå försöker Västgöten få Limpan att förbarma sig över en vän från väst för att hon själv ska kunna hämta cyklar och ha tid för sig själv.
Alla dunkar kommer hem helskinnade från krogen om än lite vingliga på benen.

Västgöten och Limpan kommer hem till lägenheten på andra sidan Stångån. Där de sedan interagerar på riktigt datanördvis med holländare över Intenet under tiden som Dator 1 sitter och spelar något krigsspel med vapen och ammunition. Dator 1 får lida en del över tjejsnack och diverse privata frågor men med tanke på hans ansiktsuttryck blir han nog lite road av det hela också. Med tanke på att de fyra dunkarna skulle upp tidigt och vara pigga på fredagen för att ställa sig i kö för tatuering och skriva på lite kontrakt så charmar Västgöten och Limpan till sig lite varma mackor från Dator1's förråd innan de går och lägger sig på sina söta öron. De somnar snabbt och vaknar upp på fredagen till en underbart händelserik dag.

Kommentarer
Postat av: TF

I liiike! I like this new style when you've been starting upload pictures, especially this kind of pictures. The rumour is starting to spread all over the town!

2009-03-07 @ 10:36:13
Postat av: Emma

Härligt med bad ser jag ;)



och tack så mycket :D

2009-03-07 @ 11:19:56
URL: http://eimj.blogspot.com
Postat av: David Thornell

Hej Hej!

Fin blogg!

Lust att spana in min klädbutik?

Har märken som Ed Hardy, Rut m,fl, Cheap Monday, Serious Sally, Baby Phat, Dereon, New Era, Massa

annat.



Adressen är

http://www.streetaddict.se

Bloggen är

http://thorne.streetaddict.se



Ha det så bra!

Mvh

David :)

2009-03-07 @ 12:40:32
URL: http://thorne.streetaddict.se
Postat av: Thailändaren

Vem vet bär dunkarna slår tlll nästa gång...

2009-03-07 @ 13:42:23
Postat av: 3M0

Rackarns att man missade detta, såg ju hemskt mysigt ut:P

2009-03-08 @ 00:05:32
Postat av: TF

So what has happened since thursday? What about the tattoos?

2009-03-08 @ 12:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0