Bergatrollet + Lilldunken = sant

Sedan ett dygn tillbaka delar nu lilldunken och bergatrollet på sovplatserna i trollboningen. Mycket slit och släp upp och ner för trappor och ihop snickrande av IKEA-möbler, vilket minsan inte är det enklaste familjepusslet man kan ägna sig åt... Några skruvar och svordomar senare står nu alla möbler något sånär på plats. Schitzo har under dagen varit och inspekterat vännernas boning. Nu är det bara den mest erfarna av Dunkarna som ännu inte har upplevt härligheten i den nya lilla familjekärnan utan istället åkte till sina paranteser och kanske slarvar hon återigen bort sin mobil. Trots sin klokhet har hon ibland svårigheter att hålla ordning på sina ägodelar. Längre än till söndag lär det dock inte dröja innan hon masar sig till sina älskade Dunkar då det då ryktas om ett nytt frosserikalas.

Där fisken simmar i livets ström har hon ibland svårt att hålla koll på tid och rum. Därför har hon sedan en vecka tillbaka fått öva sig på en preventiv färdighet som kan vara bra för alla duktiga flickor att bemästra. Igår fick dock Lilldunken rycka in som en skyddande ängel med matriell för att färdighetsträningen skulle kunna fortlöpa.

De senaste två dagarnas slit har satt sina spår. Muskelvärk, ledvärk, och trötthet men nu lutar sig samboparet bekvämt tillbaka på var sin sida av kökbordet för lite kvällsfika.

Lilldunken tröttnade efter ett tag på allt som hade med kartonger och tidningspapper att göra, så hon rörde sig mot stadens centralare delar för träffa lite folk på Flamman. Där lånade hon en vuxenblöjja(klättersele) av snuvig vän. efter lite mingel i ett korridorkök cyklade hon vidare mot Ryd. Där träffade hon en före detta nollan som skulle klättra med henne. Det här med höjder är inte lilldunkens bästa sida, eller höjden i sig är inte något problem, bara att ta sig upp på höjderna. Nollan hade betydligt bättre muskler (och kärlträd med för den delen) och tog sig med lätthet upp på väggarna. Efter lite armkramp, skavsår och problem med knutar, kände de båda sig rätt nöjda och avlsutade passet i bastun. Då fick lilldunken se den minsta handuken hon sett på länge, mot alla odds, lyckades nollan täcka tillräckligt av sig för att vara laglig i en gemensam bastu. Sen var det bara att trampa de 7,5 kilometerna hem för att sova sött i sitt nya hem


Så här ser bostaden ut för två dunkar för tillfället

Så här ser livet ut för tillfället för två dunkar + en supersöt kombo

Kommentarer
Postat av: Gammal

Man tappar inte bort sin mobil om man bara är på samma 200kvm hela tiden och inte lämnar huset:) För med hem är mobilen, den har klarat av två bussresor, en fika och en skjuts hem av en tatuerad man. Så den kan nog tänkas klara sig till Linkan imorrn igen!

2009-03-19 @ 22:50:12
Postat av: Daniel

Hemtrevligt ju!

2009-03-20 @ 09:16:33
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: F

Ja, man tycker att det kanske skulle bli stökigt när ett Lilltroll flyttar in, men det ser ju exakt ut som förut;-P

2009-03-20 @ 09:36:59
Postat av: Urtrollet

Nu är det fint och iordning. de båda trollen har storstädat i sitt krypin idag. bara att komma på inspektion:)

2009-03-20 @ 16:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0