Ölande

För att fortsätta historien om Tant Berg och hennes bravader så har veckan blandats med jobb, sol, värme och trevliga kvällar med mysigt folk.
Veckan började med att Mr BB tog Tant ut på en hemlig åktur där det sedan visades att de skulle träffa gemensamma vänner och där träffade de även en MrX som inte uppskattades fullt lika mycket hos Tant som de andra som vistades på stranden den varma sommarkvällen.
Vidare har det väl gått ner ganska mycket glass i den stora Tantmagen under kvällarna som spenderats i hamnen.

På torsdagen var det också planerat att dricka öl för Tant, BB och den nya bekantskapen NN. Tant ruschar hem från jobbet för att hinna ner till de två vännerna som redan tjuvstartat med ölen. 
Det var länge sen Tant var ute på studentställe och hade glömt bort hur underbart det är när ölen kostar runt 25kr, även fast detta inte var ett ställe drivet av studenter hade de farligt lågt pris på ölen. Därför blev det lätt några eller ganska många öl den kvällen på uteserveringen vid ån.

Kvällen var helt klart riktigt kul och mycket mysig. BB och NN är ett par roliga människor.

Tyvärr skulle BB jobba dagen efter men Tant som hade en ledig dag och NN som precis börjat sin semester stannar kvar då BB går hemåt för att krama kudden. Tant och NN sitter där i ljuset av en värmelampa och pratar om ditten och datten för att sedan, när serveringen stänger, dra sig hemåt också de. NN vandrar hemåt i den varma och ljusa sommarnatten och Tant Berg tar sin cykel som hon så fint parkerat vid sidan av och rullar bort i sommarnatten även hon för krypa ner i sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0