Matchmaking

Mittemellan jobb och sommarnöjen ska det hinnas med att blogga också. Det blir lite dåligt på den fronten just nu och alla dunkar lägger väl inte precis lika mycket tid på det.

För att uppdatera Österlandet så rullar livet på.
Det senaste som hänt förutom jobbet är att Tanten fått en personlig äktenskapsmäklare i Mr BB.
En natt när hon inte kunde sova kom det ett tips från varm och klar himmel. Tydligen skulle det finnas en man för henne i den några år äldre NN.
Visst, tänkte Tant, och somnade sedan in på jobbet och hade väl lite funderingar på vem denne NN kunde vara.

Dagen efter ställer Tants vänner in den kväll de hade planerat tillsammans och Tant sitter hemma strandad och pillar sig i naveln. Då som en skänk från klar himmel meddelar Mr BB att han sitter hemma hos NN och tittar på fotboll och dricker öl. Han menade också på att Tant var mer än välkommen till NN för att börja introduktionen och första träffen med NN med BB som trevligt chaperone. De ville dock att Tant skulle ta med sig en påse chips.  

Som vanligt är inte Tant den som är den så hon sätter sig bakom ratten och kör dit. Eftersom hon inte kände sig som något hembiträde struntade hon i chipspåsen och tog bara med sitt glada humör.

Väl uppe i vindsvåningen var det trevligt och där stannade de tre vännerna till midnatt då Mr BB skulle gå hem och då går även Tant hem till sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0