Fred och Kärlek i en vecka

Lillan tänkte att det här med fred och kärlek men även öl är en ganska viktigt grej så hon beslutade sig för att dra på festival till en stad lite mer norrut. Då hennes kompis från staden med gnällig dialekt var tvungen att ställa in sammanstrålade hon istället med ett gäng sjuksyrror med tillhörande kompisar från gamla klassen. Första och andra natten tillbringades i tält, men tydligen var det någon som inte tyckte att lillan skulle sova själv då denna två gånger under natten försökte bryta sig in i tältet. På morgonen upptäckte lillan även att tältet blivit dekorerat med sprayfärg och saknade en dragkedja.


Men festival är ju inte bara tältande, även fats det på den enorma campingen kändes så. Syrrorna ägnade även mycket tid åt musiken så det blev både Hoffmaestro, Mötley Crüe, Gigolo Bordello, Timbuktu med flera. Lillan hade även en artist som hon såg tre spelningar med, även fast ingen annan tyckte han var så bra. Hon var stolt med att vid varje spelning till medsex utalande: "herr Winterdäck" stå lääääängst framme vid staketet och trängas med de huvudet kortare fanatiskta fjortisar.
 
Sen har vi ju det här med ölen. Infödingen Borlängetjejen ställde glatt till med kalas varje kväll i hennes trädgård, där öldrickandet började. Tjejerna kom sedan på ett sätt att smuggla in öl i byxorna in på festivalområdet, men som om det inte räckte fanns det ju även öltält lite här och där. Kvällen slutade även i trädgården vissa nätter, dock med mer manligt sällskap än på förisarna.

En gång under veckan tappade Lillan bort de andra festprissarna i folkmassan, då passade hon på att sätta sig i ett lite udda cirkustält där det bjöds på underhållning. Men beslutade sig en halvtimma senare att gå på grund av illamående då en väldig man, så kallad fakir(nåldyna) visade upp sina konster. När 30cm nålarna kom fram och skulle stickas rakt igenom huden/muskler på diverse ställen fick lillan nog, hon är ju bara van att hantera små söta kanyler.

En av kvällarna övergav Lillan Sjuksköterskegänget helt, hon träffade sin gamla stridsparskamrat som hon inte sätt på två år. Det blev mycket skvaller, kramandes och hårdrock den kvällen.

Efter en intensiv vecka med nyförvärvad solbränna, trötthet och bakmsmälla var det dags för alla att ge sig av hemåt, vilket för lillan istället blev Den stora huvudstaden..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0