Snuttekvällen

Gårdagen bjöd på en av de bättre festerna Linköping skådat. Det började med en middag i trevligt sällskap, där tre av dunkarna hade fått sällskap av B1, B2, Moccamint och hennes sambo. En kulinarisk måltid med perfekt avslutning; pannacotta och efterföljande fest. Festen började komma igång då människor iklädda färgade hängselbyxor började strömma in. Vänner från hemtrakter kom och så gjorde även Nollan, nästan sist och nästan minst kom även den sista dunken. Alla som kom in genom dörren fick ett litet meddelande förevigat någonstans på kroppen. På så sätt spreds också ett rykte om den eminenta bloggen EnDunkMedVin.

...många ben pryddes av denna fina text
Så här sprids ett rykte snabbt

När alla som var inbjudna kommit lystes hela lägenheten upp av ett underbart lilafärgat sken. Överallt man såg fanns ett hav av lila overaller. Det hade även nästlat sig in några teknologer på festen men ibland var det uppenbart på deras miner att den gula overallen de själva klätt sig i inte hade lika mycket pondus.
Under festen bjöds det på fadderimarschering, mycket musik och dryckesspel där "förloraren" i det hela, vår käre Flens, fick avsluta med 46klunkar, det vill säga svepa en öl och efterföljande vodkadrink. Dessa gjorde sig sedan påminda ute på balkongen då grannarna under var nära att få en obehaglig överraskning på balkongen.
Inga andra större incidenter inträffade förutom att Lilla Västgöten och Tanten badade lite badkar. Badkaret var utan vatten för att Lilla västgöten skulle se till att Tanten blir lite vig inför kommande akrobatiska övningar. De hade i och för sig lite problem med att ta sig ur badkaret varpå badkaret tippar och fronten lossnar, men händiga som dom är fixar de biffen och inga skador kunde ses.

Minstingen hade varit duktig genom att sätta upp en lapp i trappuppgången att århundradets fest pågick på våning fem och därför hade grannarna också notera hennes nummer. Konsekvens av detta blev att det någon gång vid 22.03 ringde i minstingens mobil då grannarna tyckte att deras afton blev en aning störd av de högljudda studenternas musik. Musiken stängdes då av men stämningen bara fortsatte stiga och grannarna blev nöjda.

När någon timme återstod till midnatt började det färgglada gänget röra sig mot Kårallen där det bjöds på kravall. Västgötarna, Flens och Tanten gick då de andra struntade i att erbjuda sina pakethållare. Även fast Tanten är en av de äldsta i sällskapet var inte hennes ålder självklar hos dörrvakten så ett intyg av Flens och ett patientkort från landstinget fick knäcka extra som legitimation då detta låg hemma i byrålådan.
Hälften av dunkarna gick på mellanfest med män i gula byxor, där shotades det en del och en vän från hemtrakten började bli rejält kanon. Väl inne på kravallen fick vännen en påminnelse av vad hon ätit och Minstingen gjorde vad en kompis ska göra och följde med sin kompis i den skjuts som erbjöds.
Den ena västgöten integrerade med SG medan en annan västgöte blev lite ledsen över sin känsla av nakenhet men visade ändå öppet sin kärlek till Tanten. Kvällen avslutades någon gång vid tretiden då en taxi körde hem vissa av festgänget medan de andra färgglada människorna vinglade hem på cyklarna.

Summa sumarum så var det en väldigt lyckad kväll och med kvällens pr-trick hoppas vi nu att besöksantalet skjuter i höjden tillsammans med våra bloggintäkter...

Kommentarer
Postat av: Militären

Hahaha, ni är så sjukt underbara! Får ta igen denna kväll en annan gång:)

2009-02-27 @ 14:58:21
Postat av: B1

tack för igår dudes!:D

2009-02-27 @ 15:20:33
Postat av: Militären

Det förklarar varför badkaret stog snett imorse när jag städade det - era små galningar! Puss puss

2009-02-27 @ 15:48:21
Postat av: Dunken

jag har två dunkar som slåss i min lägenhet...

2009-02-27 @ 17:11:21
Postat av: Vickan

en hejdundrande kväll! tack för det :)

2009-02-27 @ 22:34:06
URL: http://intoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0