Pluggdag och rockband

Denna fina dag hade Paddan och Frun tänk vara duktiga små studenter och plugga hela förmiddagen lång trots att de faktiskt var alldeles lediga. Så klockan nio, eller okej då kvart över nio, som bestämt anledde Paddan till Frun för att påbörja plugget. Både Frun och Paddan var alldeles förvånade över hur koncentrerade de faktiskt lyckats hålla sig när kl började närma sig lunch, de hade överträffat bådas förväntningar, och gjort mer än de faktiskt hade tänkt sig. Så glada i hågen begav de sig till skolan för att strippa och ta på varandra.
Efter lektionens slut var Frun trött och ville hem, men Paddan var fortfarande fit for fight så hon och Fåret begav sig hem till fåret för att spendera kvällen med att spela traditionella sällskapsspel med Fårets rommies; Dator 1 och Dator 2. Kvällen var mycket trevlig och Paddan och Fåret lagade också god mat. Men när klockan passerat tio blev även Paddan trött och bestämde sig för att bege sig hemåt för att lägga sig o sova och se vad nästa dag hade att ge.
Så nu sover dom alla sött i sina sängar, både Frun, Paddan, Fåret och Thailändaren, (som förövrigt varit duktig och spenderat dagen med att plugga i biblioteket) och drömmer söta drömmar om gröna ängar där dom alla springer barfota i gräset hand i hand. hysch.. var tysta så ni inte väcker dom. Natti natti!!!

Kommentarer
Postat av: Thailändaren

Ja, vad ska man säga, en hel del plugg blev det - men thailändaren kändes sig lite snurrig i huvudet så thailändaren skippade allt som hade med sparkar på vältränade killar att göra idag, tyvärr.

2009-02-23 @ 23:10:01
Postat av: Paddan

Jag tycker thailändaren gjorde rätt i det faktiskt. Hälsan är det viktigaste, har man inte hälsa kan man inte träna, men den eviga frågan är ju, kan man vara sjuk och ändå ha hälsa????

2009-02-23 @ 23:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0