En helg med Flamman och pulkaåkning

Då var det dags för det kära sällskapet att skaffa sig en blogg. Med tanke på att vi inte skvallrar nog mycket när vi umgås så ska vi nu kunna dela med oss av våra strapatser och galenheter. Så har även denna helg varit. Gårdagen började hemma med lite mat o dryck.. Lite öl, cider, minttu, passoadrink och champagne som färdkost.
Vägen till Flamman var längre och snöigare än vanligt, Fisken spenderade väl kanske en tredjedel av vägen på knä när backen vi skulle uppför var lite för brant för att bestiga med klackskor i snö. Väl på Flamman var det folktomt o dött men det kom igång efter ett tag när alla konstiga varelser började strömma in, här var det Blues brother bredvid Snövit och Darth Maoul bredvid grannen från Beck. Även vår käre vän Vanheden var där i sina tjejskor och fick sova hos en söt liten flicka. Lilla Göteborskan blev en aning dragen och fick hjälp med att ta hem cykel men även sig själv hem till pojkvän.
Idag, dagen efter, har det varit slappt med pulkaåkning, varm choklad och nybakade scones. Vi hade kunnat skriva plugg också för så var tanken men tyvärr har vi ingen större självdisciplin så skvaller och lek lockade mer.
Med tanke på att den där gamla fick sitta på en buss i en timme då den inte klarade av att ta sig uppför sjukhusbacken ville hon inte åka mer buss under dagen och spenderar natten på Göteborskans soffa. Även Lilla Minstingen fastnade i Berga och sover sött bredvid Lägenhetsvärdinnan.
Vi saknade dock vår lilla Skorpa som valde plugg och pensionärshaket Ekholmen istället för söndagsmys med dunkarna.
Men men det finns mycket att ta igen!
Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Skorpan

Lilla skorpan var utmattad efter en hel helg av "egentid" och behövde även ta igen en hel del plugg som hon missat. Älskar er ändå. Vi får göra de igen snart o då lovar jag o vara med också.

Puss puss

2009-02-23 @ 09:50:09
Postat av: Någon

Tveksamt om dunkarna accepterar egentid, men eftersom du lovar att vara med nästa gång så är det ok, pussar plutten

2009-02-23 @ 12:04:59
Postat av: Lisa

Det är så roligt att åka pulka! Den coolaste bloggen i stada stavas Dubbelbloggen. :) Ha en bra måndag!

2009-02-23 @ 12:08:37
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/
Postat av: Fototrixaren

Hoppas du får en fortsatt trevlig måndag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

2009-02-23 @ 12:11:29
URL: http://fototrix.blogg.se/
Postat av: Någon

Har ändrat lite i bloggens utseende, hoppas det blev bättre med större text, annars ska jag försöka ändra tillbaka igen - jävla html

2009-02-23 @ 12:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0