Livet söderut

Nu har Lillan lekt militär i dryga månaden och hunnit testa på en hel del nya saker under denna tid. Hon har insett hur mycket killar faktiskt kan fisa och rapa under en vecka i fält, hur mycket svett man kan producera under ett dygn, hur ont i ryggen man kan få av en ryggsäck med mera. Trots allt detta trivs hon väldigt bra med sitt nya liv, speciellt denna helg som hon tillbringar hemma hos en sjöman i kungens krona. Hon övergav därför denna helg de övriga dunkarna, men de har ju en hel drös nya studenter de skall lära häva öl, hitta rätt och komma i tid till föreläsningar...

Köss hej från skåneland!

Kommentarer
Postat av: den övergivna sambon

Nollan har inte kommit än och Urtrollet saknar sitt Lilltroll. Dock har hon fullt upp ändå med att ordna den svarta festen, slänga tallrikar o sova ikapp. Grådvärgarna har smetat färg på stenen framför läroverket idag under Bergatrollets uppsikt, som dock behövde valla sin räv lite gran och inte själv deltog i smetandet och sammankomsten med en viss rullande stol vars existens de flesta lyckats förtränga.

2009-08-28 @ 21:44:31
Postat av: _

lillan sitter nu och har lite tråkigt eftersom hennes sjöman fått för sig att sova riktigt länge denna eftermiddag. Som tur är bjuder sjömannens mor lillan på äppelpaj med vaniljsås:)

2009-08-29 @ 12:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0